Toverland

Een dag uit met de kinderen?
Attractiepark Toverland biedt de unieke gelegenheid om altijd te genieten van een betoverend dagje uit. Door het grootschalig overdekte gedeelte is een bezoek aan Toverland weersonafhankelijk en draaien de attracties het hele jaar door.  

Topattracties zoals de Backstroke en de Woudracer vertrekken vanaf het binnengedeelte en na een wervelende outdoor-rit is het binnen weer warm en droog verder genieten. Dankzij de goede klimaatbeheersing is het park 365 dagen per jaar geopend, élke dag van 10.00 tot 18.00 uur.  

In Toverland zijn attracties te vinden voor álle leeftijden. Stap samen in de achtbaan, de razendsnelle Aqua Snake of geniet van een ritje in de carrousel.

Maak kennis met de spannende attractie Twist & Turn of stap in de Woudracer, een bobsleebaan waarin men zelf de snelheid bepaalt. Ontdek de geheimen van Villa Fiasco, een huis met speciale cake walk effecten. Attractiepark Toverland bestaat uit het Land van Toos, de Magic Forest en een supergrote Tovertuin van maar liefst 5,5 hectare..

www.toverland.nl