Mosaqua

Door ondermeer palmbomen, bamboe en surfzeilen ademt het gehele binnencomplex een zalige subtropische sfeer uit. De uitdagende  wildwater-baan is een wildstromende rivier die alleen geschikt is voor de geoefende zwemmer. Beleef deze spanning en sensatie van de kolkende watermassa met spannende kreken en geweldige jetstreamers, want deze zorgen voor een fantastisch avontuur.

In het 25-meter bad kun je heerlijk zwemmen, het water heeft een constante temperatuur van 30 graden Celsius. Ieder uur zorgt de Maxawave (golfslag) ervoor dat je kunt genieten van de deining van de golven.

Lekker glijden op de familieglijbaan. Dit is een rustige glijbaan geschikt voor het hele gezin. Ook is er een superlange glijbaan van maar liefst 92 meter . Je begint binnen, gaat naar buiten en vervolgens weer naar binnen. Laat je verrassen door deze pikzwarte glijbaan met verrassende licht- en laser-effecten.

Voor de kleintjes is er een peuter junglebad.

In het weelderig groen junglebad kunnen baby's, peuters en kleuters veel plezier beleven. Er zijn allerlei waterspuitende dieren en er is een uitdagend bamboehutje met glijbaan. Spetteren en veel zwemplezier samen met de olifant, krokodil, slang en vele andere jungledieren. Aangrenzend is een rookvrij terras waarop ook diverse boxen en een aankleedtafel ter beschikking staat. De stromingskreek is ook geschikt voor het hele gezin. Laat je heerlijk meevoeren in het stromende water.

www.mosaqua.nl